Mød kokken

Frantz Maurice Scott Lundby

Frantz Lundby er både kok, produktudvikler, sommelier, forfatter og madskribent. Han har en professionsbachelor i Ernæring og Sundhed med speciale i produktudvikling, og så er han vild med ost!

Siden 2006 har der stået ejer og direktør for Smagsløg på Frantz’ visitkort, men som om det ikke var nok, bruger Frantz også megen af sin tid som volontør på Restaurant Noma, kok på Kaløvig kursuscenter, madskribent for bl.a. Alt For Damerne, bloggen Smagstid og på diverse hjemmesider samt på samarbejder med bl.a. Dansk Supermarked, Dr. Oetker, Orkla Foods, Stryhn’s, Arla, Kohberg, Nordic Seafoods m.fl.

Frantz Lundby har forfattet kogebogen “Smagstid – Ny nordisk mad i sæson”.

Frantz startede sin karriere som drueplukker i Frankrig og har siden da både lagt vejen forbi Hotel- og Restaurantskolen, Vinakademiet, Restaurant Den Gule Cottage og Café Bizzaro, inden han startede Smagsløg i 2006.

Se hans lækre opskrifter med Danbo ost her.

Frantz Lundby